Dnešný článok bude po dlhej dobe o kozmetike. Tentokrát to bude o dekoratívnej kozmetike z obchodu Krasotika.
Kto ešte nepočul o tomto obchode, tak je to obchod, ktorý predáva všelijakú dekoratívnu kozmetiku, pomôcky pre kozmetiku, laky na nechty, krémy na ruky a pod.
Tento e-shop ponúka aj popredné svetové značky, akými sú napríklad Sleek MakuUP, Jordana, NYX, W7 (v tejto recenzii na túto značku sú 3 produkty), a pod.
Čo sa týka dopravy, v prípade priamej platby sa objednávky odosielajú do 24 hodín. Všetky zásielky sú posielané prvou triedou, čiže by mali prísť do 2 dní. Ak si objednáte nad 150€, máte poštovné zadarmo, taktiež ak si objednáte nad 50€ (doporučenou zásielkou) neplatíte poštovné. Ostatné ceny poštovného sa pohybujú od 1,9€ – 3,3€. Táto stránka posiela aj doporučenou zásielkou a taktiež aj dobierkou.

Tento e-shop mi poskytol 3 krásne produkty na recenzovanie, tak poďme na to. ☺

Takto krásne mi prišli zabalené produkty. K týmto produktom mi prišla aj veľmi milá ďakovacia kartička, ktorá ma naozaj veľmi potešila. Nakoniec som v balíku našla aj cukríček. ☺

Určite chcete vedieť, čo sa nachádzalo v balíku. V balíku sa nachádzalo, ako som už spomínala, všetko od značky W7. Táto značka je kvalitná a je za prijateľnú cenu☺
 Ako prvé som rozbalila podkladovú bázu na oči v bielej perleťovej farbe, ďalej farbu na líčka v oranžovej farbe a nakoniec balzám na pery s vôňou malín, ktoré milujem. ☺

PODKLADOVÁ BÁZA NA OČI GET SET
Táto báza je v bielej perleťovej farbe, ktorá je naozaj nádherná. Táto farba je trochu aj trblietavá, no na očiach vyzerá perfektne. Konzistencia tohoto výrobku ma naozaj prekvapila, pretože je vskutku veľmi dobrá.
Môžete si vybrať z troch farieb a to: Biela, biela perleťová a telová.
Tento výrobok nebol testovaný na zvieratách!

Podkladová báza je potrebná na to, aby vám vaše očné tiene vydržali na očiach celý deň. Líčenie je s ňou taktiež intenzívnejšie. Pri tomto výrobku dávam veľké plus tomu, že si nemusíte dávať na podkladovú bázu očný tieň, pretože sama o sebe vyzerá naozaj krásne.
Použitie: Naneste malé množstvo podkladovej bázy na očné viečka, pred tým, než nanesiete očné tiene, pre intenzívnejší a trvácnejší výsledok.
Hmotnosť výrobku je 7g.
Čo sa ceny týka, myslím si, že 2,9€ naozaj nie je veľa na to, aby ste mali krásne očká. ☺

BALZÁM NA PERY RAVISHING RASPBERRY
Tento lesk na pery mi pripomína vazelínu, ktorú som spomínala v tomto článku. Je to naozaj veľmi príjemný balzám, ktorý má príjemnú vôňu malín. Maliny milujem, čiže tento balzám ma veľmi potešil. Vôňu musím  naozaj vyzdvihnúť, pretože tie maliny cítiť aj vtedy, keď už je balzám na perách.

Balzám upokojuje pery a zároveň utešuje suché a podráždené pery.
Vďaka tomuto plechovému obalu si ho môžete vziať kamkoľvek a nebudete ho hodinu hľadať v taške. Obal sa mi vskutku páči, má príjemnú farbu.
Myslím si, že tento balzám by nemal chýbať v žiadnej ženskej taške.

FARBA NA LÍČKA A HINT OF PARADISE
Musím uznať, že táto farba na líčka ma veľmi prekvapila. Je to tekutá farba na líčka a ak mám pravdu povedať, tak s takou som sa ešte nestretla. Preto som túto, pre mňa nezvyčajnú, lícenku ešte radšej otestovala.
Táto lícenka vydrží na líčkach celý deň a môžete si kľudne aj šuchať líco alebo hocičo podobné. Na chvíľu som zabudla, že ju mám a pošúchala som si po líci. Absolútne žiadny náznak toho, že by sa zmývala. Samozrejme s odličovačom to ide dole naozaj úžasne
Predáva sa v troch odtieňoch a to: Rio, Cuba a Tahiti.
Odtieň, ktorý mám ja sa volá Cuba a je s nádychom do takej zlato – oranžovej. Rio je slabunko ružová a Tahiti je trošku silnejšia ružová farba na líčka.
Tento výrobok nebol testovaný na zvieratách!

Použitie: Pomocou aplikátora, ktorý je súčasťou balenia, naneste farbu na líčka a rovnomerne rozotrite. Na líčka naneste malé množstvo farby a prstami rozotrite jemne dostratena.
Nebojte sa tej farby, keď sa to rozotrie, tak je to naozaj niečo neskutočne krásne. ☺
Výrobok nájdete TU. Cena je 4,2€, čož je myslím si, že pomerne dobrá cena, na takúto skvelú a „inú“ lícenku. Ak niekde vyberiete práve túto lícenku, určite ženské pohlavie očaríte. ☺

Veľmi pekne ďakujem spomínanej stránke za poskytnutie produktov k recenzovaniu a taktiež za príjemnú komunikáciu. ☺

Máte nejakú skúsenosť s touto stránkou? Alebo s výrobkami od značky W7? 🙂