Tiež sa vám tak často stáva, že máte naponáhlo a svoj rúž len tak pohodíte do kabelky? Vždy, keď ho potrebujete začnete hľadať v kabelke a vy ho jednoducho neviete nájsť. Ak ho už nájdete, neviete nájsť druhú potrebnú vec. Zrkadlo! Ach, ako si len môžeme namaľovať dokonalé pery bez zrkadla?! V tom opačnom prípade, vyhľadáme v našej Narnii zrkadlo, no samozrejme, ako inak, bez rúžu.
Poznám jednu fintu, vďaka ktorej jej už bude koniec! ☺

Toto šikovné púzdro na rúž vám s ním rozhodne pomôže. Je ozaj praktické a dá sa nosiť kdekoľvek. Kúpite ho TU a príde k vám do 4 dní. No nie je to super? Už nikdy viac starosti s tým, kde máte svoj rúž a zrkadlo. S týmto púzdrom budete mať jednoducho všetko pokope. ☺

Púzdro som si vybrala najmä kvôli tomu, lebo tiež mám často taký problém. Na obrázku, ktorý má stránka na fotke, je vidno len dve farby: červenú a čiernu. Stránka však ponúka aj túto úžasnú striebornú, ktorú som vám chcela týmto spôsobom priblížiť.

Čo mi vyhovuje?

  • Mne osobne rozhodne vyhovuje tá nádherná strieborná farba.
  • Zrkadielko + priestor na rúž v jednom.
  • Praktické. 
Čo mi nevyhovuje?
  • Ako sa hovorí, všetko má svoje pre aj proti. Tomuto puzdru by som vytkla jedine to, že je trochu menšie než som očakávala. Nezmestia sa do neho väčšie ruže, čož je naozaj škoda. 
Zadovážila by som si produkt znovu?
Určite áno a tentokrát by som volila zrejme čiernu. Je to taká basic farba a páči sa mi na takých maličkostiach. Ak by som to aj nekúpila sebe, určite by to potešilo niekoho ako darček. ☺