Ahojte, vítam vás pri ďalšom a taktiež prvom článku ku jesennému tématu!

Čo by mal mať na jeseň úplne každý a nemalo by sa na to zabúdať?

1. Krém na ruky 
Keďže už sami cítite že už sa vonku trochu ochladzuje, mali by ste svojim rukám dopriať to najlepšie, Preto voľte hydratačné krémy, ktoré vaše ruky príjemne hydratujú a určite vám neostanú suché. Za mňa to vždy vyhrá Nivea.

2. Laky na nechty 
Laky vám chránia nechty pred vonkajšími vplyvmi a preto by ste si ich mali udržiavať väčšinou nalakované, aj keby len priesvitným. Každý lak je dobrá pomoc pre vaše unavené a podráždené nechty z vonkajšieho prostredia. Na jeseň by som predovšetkým volila odtiene farieb hnedej, červenej, oranžovej, žltej a možno tmavšej zelenej.

3. Pomáda na pery 
Myslím že vám netreba pripomínať to, že pomádu vám treba v každom ročnom období. Pery krásne hydratuje a navyše nepraskajú. Čož je naozaj skvelé. Stačí vám úplne obyčajná pomáda. Dôležité je, aby sa vám nevysušovali pery a následne vám nepraskali.

4. Svetrík 
Najlepšie keď máte v šatníku minimálne 3-4 kúsky. Svetríky sa na toto ročné obdobie skvelo hodia a poslúžia vám dokonca aj v zime.

5. Sviečky
Úplne sa hodia k tomuto ročnému obdobiu a netreba sa im vyhýbať. Na trhu sú rôzne sviečky s rôznymi vôňami a preto si neváhajte nejaké zadovážiť a dať si ich do nejakých krásnych jesenných svietnikov.

6. Hrubá deka
Pre chvíľke pokojného večera, či už pri televízii, knihe alebo pri hocičom, čo vás baví vám príjemná huňatá deka určite urobí radosť a navyše je príjemná.

7. Huňaté papučky
Každý ich pozná a každý z nás ich už určite raz mal. Všetci viete o čom je reč. Asi najpríjemnejšie papučky aké existujú.

8. Vhodná obuv 
Leto nám už skončilo a tým myslím naozaj skončilo. Odložte svoje balerínky, sandálky a šľapky bokom. Teraz sú na rade tenisky.

9. Šatka okolo krku
Nevravím že šál, to zatiaľ určite nie. Ale šatka je naozaj krásny doplnok a ešte k tomu vám aj chráni vaše zdravie.

10. Bundička
Žiadne zimušné bundy, to v žiadnom prípade nie! Postačí vám len nejaká prechodná bundička alebo koženka.

11. Gumáky 
Príde obdobie dažďov a samozrejme že gumáky sú to, čo sa vám vtedy bude hodiť úplne najviac.

12. Termoska
Ten kto má rád horúce nápoje, ktoré by  mimochodom v zime mali byť na každodennom poriadku, určite si poriaďte termosku. Skvelo vám poslúži do práce/školy alebo niekam kam zrovna idete a chcete sa príjemne ohriať nejakým teplým nápojom.